Anti-allergische kussenbeschermer Brinkhaus Morpheus

Last van een lopende of verstopte neus, geïrriteerde ogen en een vervelende kriebelhoest? Dan ben je waarschijnlijk allergisch aan huisstofmijt. Dit minuscule diertje zit in vele matrassen, tapijten en gordijnen, maar ook in kussens. Gelukkig bestaan er kussens met speciale anti-allergische eigenschappen. Om je extra te beschermen tegen huisstofmijt kan je rond je kussen ook een anti-allergische kussenbeschermer trekken. Zo houd je de huisstofmijt op afstand en worden je klachten een heel pak draaglijker!

 

Brinkhaus Morpheus: anti-allergische kussenbeschermer

De Brinkhaus Morpheus kussenbeschermer biedt hulp in je strijd tegen de huisstofmijt. Dankzij de ritssluiting kan je de hoes gemakkelijk rondom je hele kussen trekken. Doordat de stof van deze anti-allergische kussenbeschermer heel dicht geweven is, kan huisstofmijt er niet doorheen dringen. Zo blijft je kussen vrij van dit ongedierte en heb je minder tot geen last van je allergie! Bovendien kan je de kussenbeschermer op 95°C wassen en mag je het in de droogmachine stoppen. De hoes bevat geen chemische stoffen en is volledig vervaardigd uit katoen, een stevig natuurmateriaal.

 

Bestel je anti-allergische kussenbeschermer bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen vind je zowel anti-allergische kussenbeschermers als kussens. Blader rustig door ons aanbod en bestel eenvoudig online via onze webshop. Ook kussenbeschermers met anti-transpirerende eigenschappen behoren tot ons aanbod. Heb je graag nog wat extra informatie of ben je op zoek naar interessante tips en tricks? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij delen onze kennis en expertise graag met jou. Laten we samen streven naar optimaal slaapcomfort!