Kussen voor buikslapers: kies voor dun

Slaap jij vaak op je buik? Dan besteed je best extra aandacht aan de ondersteuning van je nek met een degelijk kussen voor buikslapers. Door op je buik te slapen, leg je jezelf namelijk in een onnatuurlijke en belastende houding voor je rug- en nekwervels. Mijd daarom te allen tijde hoge kussens. Deze zorgen voor nog meer druk op je nek. Kies daarentegen een dun kussen. Bij Een Goed Kussen vind je diverse dunne kussens van hoge kwaliteit en verschillende vullingen. Neem snel een kijkje bij ons aanbod!

 

Kussen voor buikslapers: welke kenmerken?

Wie op zijn buik slaapt, brengt de nacht door in een onnatuurlijke en weinig comfortabele houding. Het is daarom heel belangrijk extra aandacht te besteden aan de ondersteuning van je hoofd en nek. Kies daarom een dun kussen voor buikslapers. Zo belast je jouw nek minimaal en belemmer je ook zo min mogelijk je ademhaling.

 

Kussen voor buikslapers: verschillende vullingen

Dunne kussens zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen. Zowel een vulling van dons, latex of traagschuim als een vulling op basis van synthetisch materiaal is mogelijk. Afhankelijk van je voorkeuren en de specifieke eigenschappen van deze materialen is de ene vulling voor jou al meer geschikt dan de andere. Droom je van heerlijk zacht slaapcomfort? Kies dan een donskussen. Graag een kussen dat je makkelijk kan onderhouden? Ga dan voor een synthetisch kussen. Wie graag wat extra steun wil, bevelen we een latex kussen aan. Fan van traagschuim? Tempur ontwikkelde speciaal het Ombracio kussen voor buikslapers.

 

Kussen voor buikslapers bij Een Goed Kussen

Op zoek naar een kussen voor buikslapers? Bij Een Goed Kussen ben je aan het goede adres! Wij bieden uitsluitend hoofdkussens van hoge kwaliteit. Blader rustig door ons aanbod en bestel eenvoudig online via onze webshop. Nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!