Kauffmann: kwalitatieve donskussens

Ben jij op zoek naar heerlijk zachte donskussens? Dan moet je bij Kauffmann zijn! Deze van oorsprong Oostenrijkse producent vervaardigt reeds sinds 1896 de meest exclusieve en kwalitatieve donsproducten, waaronder dekbedden en kussens. Bij Een Goed Kussen vind je verschillende driekamer donskussens van dit bedrijf. Deze kussens staan stuk voor stuk borg voor heerlijke nachtrust!

 

Kauffmann: producent van fijne stoffen

Dankzij moderne technologieën en jarenlange expertise garandeert Kauffmann heerlijk zachte donskussens en hemelse nachten. Als een van de weinigen weeft deze firma nog zelf haar uitermate fijne stoffen en levert die ook als halffabricaat aan de industrie. Het bedrijf produceert werkelijk de fijnste en zachtste tijken die er op de markt van donsdekens en -kussens te vinden zijn.

 

Kauffmann: expert in dons

Voor de vulling van donsdekens en -kussens selecteert Kauffmann alleen het allerbeste ganzendons. Tot hun aanbod behoren verschillende donsvullingen, gerelateerd aan de streek waarvan het dons afkomstig is. Ganzen uit koudere streken beschikken bijvoorbeeld over grotere donsvlokken, omdat ze beter beschermd zijn tegen de kou. In het algemeen geldt: hoe exclusiever de donsvulling, hoe lichter het dons. Kauffmann is bovendien een van de pioniers op het gebied van dierenwelzijn en garandeert dat dons niet geplukt wordt van levende dieren. 

 

Bestel je Kauffmann kussen bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen kan je terecht voor verschillende driekamer donskussens met uiteenlopende dikte van Kauffmann. Op basis van je noden en voorkeuren kan je kiezen tussen een donskussen met zachte, gemiddelde of stevige ondersteuning. Blader rustig door ons aanbod en bestel eenvoudig online via onze webshop. Heb je nog vragen of wens je graag wat extra informatie? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen je met plezier verder!