Paradies: synthetische kussens van kwaliteit

Het Duitse Paradies is al sinds jaren gekend voor zijn uitgebreide collectie aan dekbedden en hoofdkussens. Dit bedrijf streeft onafgebroken naar hoge kwaliteit en ziet duurzaamheid als een prioriteit. De firma scoort vooral goed in het synthetische gamma. Op zoek naar een nieuw synthetisch hoofdkussen waarop je comfortabel kan slapen? Dan ben je bij deze firma aan het goede adres! Zeker het Softy Tip kussen is een echte aanrader.

 

Paradies: kwaliteit en duurzaamheid zijn prioritair

Sinds 1854 produceert Paradies dekbedden, kussens, matrassen en lattenbodems. Duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij prioritair. Het bedrijf streeft niet naar kortetermijnoplossingen met beperkte houdbaarheid, maar streeft naar de creatie van kwaliteitsvolle producten die lang meegaan. De firma werkt daarom uitsluitend met de allerbeste materialen, modernste machines en nieuwste testmethoden. Uiteraard speelt ook het vakmanschap van de medewerkers een sleutelrol. Wie op zoek is naar een comfortabel en kwaliteitsvol kussen, vindt bij Paradies zijn gading!

 

Bestel je Paradies kussen bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen selecteerden we uit het aanbod van Paradies het uiterst comfortabele Softy Tip kussen. Dit Softy Tip Medium kussen is een heel aangenaam hoofdkussen dat eenvoudig te onderhouden is. Het kussen is gevuld met vezelbolletjes en voelt zacht aan. Dankzij de bolletjes kan je het makkelijk kneden en in de gewenste vorm brengen. Bekijk de verdere details op onze website en bestel online via onze webshop. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons enthousiaste team beantwoordt al je vragen met plezier!