Kussen voor zij- en rugslapers: een combinatie

Slaap jij vaak op je zij? Of eerder op je rug? Misschien doe je het wel allebei! In dat geval heb je een aangepast hoofdkussen nodig dat optimaal is voor beide slaaphoudingen. Geen nood: dergelijke kussens zijn geen fantasie, maar bestaan wel degelijk! Bij Een Goed Kussen heb je keuze uit een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle hoofdkussens, waaronder verschillende geschikt zijn voor zowel zij- als rugslapers. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale kussen voor zij- en rugslapers. Bekijk snel ons aanbod!

 

Kussen voor zij- en rugslapers: welke kenmerken?

Wie louter zijwaarts slaapt, kiest meestal een hoger en steviger kussen, omdat de afstand tussen zijn hoofd en de matras in dat geval groter is. Wie echter zowel zijwaarts als rugwaarts slaapt, kiest niet per definitie het best voor een hoog kussen. Veel hangt namelijk af van je lichaamsbouw. Ben je klein van gestalte? Dan verkies je waarschijnlijk een lager en minder stevig kussen. Ben je daarentegen groot van gestalte? Dan raden we je aan om voor een hoger een steviger kussen te kiezen. Naast je lichaamsbouw speelt ook de hardheid van je matras een belangrijke rol bij je zoektocht naar het ideale kussen voor zij- en rugslapers. Slaap je op een zachte matras? Dan kies je best een dunner kussen. Wie op een stevige matras slaapt, opteert daarentegen beter voor een hoger kussen.

 

Kussen voor zij- en rugslapers bij Een Goed Kussen

Een Goed Kussen staat borg voor kwaliteit en ruime keuzemogelijkheden. Bij ons vind je zonder twijfel het kussen voor zij- en rugslapers dat helemaal afgestemd is op jouw noden en persoonlijke voorkeuren. Blader rustig door ons aanbod en neem je tijd. Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt of graag wat extra informatie wenst. Wij helpen je met veel plezier verder!