Anti allergie hoofdkussen

Heb je last van allergieën?

* Dan heb je er alle belang bij ook een aangepast hoofdkussen te kiezen met anti-allergische eigenschappen.

Afhankelijk van het gebruikte materiaal bij de vulling van je hoofdkussen, wordt de hoes (ook wel de tijk genoemd) tegen huisstofmijt behandeld

- de Sanitized behandeling werkt schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend en kan je terugvinden bij enkele van onze geselecteerde synthetische hoofdkussens. Deze Sanitized behandeling werkt uitstekend voor mensen die lijden aan allergieën. Het Sanitized label garandeert dat je hoofdkussen optimaal beschermd is tegen huisstofmijt en andere allergenen.

- de NOMITE behandeling wordt toegepast bij donskussens

Dankzij de NOMITE behandeling ben je er zeker van dat je donskussen geschikt is voor personen met een huisstofmijtallergie. NOMITE is een keurmerk van de European Down & Feather Association en mag enkel gebruikt worden indien de tijk (of hoes) van je hoofdkussen gemaakt is uit een zeer dicht geweven stof waar de huisstofmijt niet kan doordringen.

Het NOMITE label geeft je ook de garantie dat het sorterings- en reinigingsproces volgens de Europese normen gebeurt.

De Duitse donsfabrikant waar wij producten van selecteerden, KAUFFMANN-SANDERS, mag het NOMITE keurmerk gebruiken.

* Een bijkomende oplossing kan ook zijn om je kussen te beschermen met een anti allergie kussenbeschermer. We verwijzen hiervoor graag naar onze rubriek kussenbeschermers.