Anti-allergie kussen: eindelijk heerlijk slapen

Last van allergieën? Ga dan voor een aangepast hoofdkussen met anti-allergische eigenschappen. Bij Een Goed Kussen tref je een ruim aanbod aan dergelijke kussens. Graag een donzen anti-allergie kussen? Kies dan voor een kussen met NOMITE behandeling. Liever synthetisch? Enkele van onze synthetische kussens zijn uitgerust met de SANITIZED behandeling. Uiteraard zijn ook latex kussens een goede keuze, daar schimmels en bacteriën niet in latex kunnen overleven.

 

Anti-allergie kussen: SANITIZED behandeling

De SANITIZED behandeling werkt schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. Ideaal voor wie lijdt aan allergieën! Wanneer je anti-allergie kussen van het SANITIZED label voorzien is, kan je met een gerust hart gaan slapen. Het label garandeert immers optimale bescherming van je hoofdkussen tegen huisstofmijt en andere allergenen. Zo kan je heerlijk genieten van verkwikkende nachten zonder last te hebben van allergische reacties. Je vindt deze behandeling terug bij enkele van onze geselecteerde synthetische hoofdkussens.

 

Anti-allergie kussen: NOMITE behandeling

De NOMITE behandeling wordt toegepast bij donskussens. Anti-allergie kussens voorzien van deze behandeling zijn uitermate geschikt voor personen met een huisstofmijtallergie. NOMITE is namelijk een keurmerk van de European Down & Feather Association en mag enkel gebruikt worden indien de kussensloop gemaakt is uit een zeer dicht geweven stof waar de huisstofmijt niet doorheen kan dringen. Het NOMITE label geeft je bovendien de garantie dat het sorterings- en reinigingsproces volgens de Europese normen gebeurt. Met de donskussens van Een Goed Kussen kan je op je beide oren slapen. Onze Duitse donsfabrikant KAUFFMAN-SANDERS mag het NOMITE keurmerk namelijk gebruiken.

 

Bestel je anti-allergie kussen bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen kan je terecht voor diverse kussens met anti-allergische werking. Naast anti-allergie kussens bieden wij ook anti-allergische kussenbeschermers. Zo ben je verzekerd van optimale bescherming. Heb je nog vragen of wens je graag wat extra informatie? Contacteer ons dan gerust!