Hoofdkussens: Tempur, Silvana, Paradies, Dormisette, Revor, Kauffmann

Bij Een Goed Kussen streven we naar verkwikkende nachten zonder pijn. Wij werken daarom uitsluitend samen met merken die hoogwaardige en kwalitatieve kussens produceren. In ons kussenaanbod vind je onder meer de volgende hoofdkussens: Tempur, Silvana, Paradies, Dormisette, Revor en Kauffmann. Deze merken zijn stuk voor stuk reeds decennialang bezig met de ontwikkeling van hoogtechnologische producten op gebied van slapen. Zo ben je verzekerd van een volmaakte nachtrust!

 

Ons aanbod hoofdkussens: Tempur en meer!

Bij Een Goed Kussen vind je verschillende kwaliteitsmerken van hoofdkussens: Tempur, Silvana, Paradies, Dormisette, Revor en Kauffmann. Ieder merk beschikt over specifieke eigenschappen en voordelen. Wij selecteerden de meest performante hoofdkussens en laten je graag kennismaken met ons uitgebreide aanbod. Voor advies op maat kan je steeds bij ons terecht!

 

Tempur

Tempur is een bekende producent van kussens op basis van traagschuim. Dit merk maakt zowel ergonomische als klassieke kussens, beide gevuld met traagschuim.

 

Silvana

Ruim 35 jaar geleden startte Silvana met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. Het Silvana Support kussen beschikt over ingebouwde neksteun en garandeert optimale ondersteuning.

 

Paradies

Het Duitse Paradies is vooral gekend voor de optimale kwaliteit van zijn synthetische kussens. Het bedrijf is al 160 jaar bezig met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten.

 

Dormisette

Ook Dormisette is afkomstig uit Duitsland. Dit bedrijf is al meer dan 130 jaar actief op de markt van het slaapcomfort. Wij selecteerden enkele kniekussens om knie-, heup- en rugpijn te verlichten.

 

Revor

Kwaliteitsvolle kussens van latex vind je bij Revor. Dit bedrijf vervaardigt zowel voorgevormde kussens als kussens in klassieke vorm. Ieder kussen heeft als doel je hoofd en nek optimaal te ondersteunen.

 

Kauffmann

Voor heerlijk zachte donskussens ben je bij Kauffmann aan het goede adres. Dit Oostenrijkse bedrijf produceert reeds sinds 1896 de meest verfijnde donsproducten. Keuze uit verschillende diktes en maten.

 

Optimaal slaapcomfort met Een Goed Kussen

Wie op zoek is naar een kwaliteitsvol kussen vindt bij Een Goed Kussen zeker zijn gading. Blader rustig door ons aanbod en selecteer het kussen dat helemaal bij je past. Graag wat tips of advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je met plezier verder! Jouw nachtrust is onze prioriteit.