Tempur - Silvana - Revor - Kauffmann - Paradies - Dormisette

Tempur, Silvana, Paradies, Dormisette en Revor

Elk van de merken die wij aanbieden is al decennialang bezig met de ontwikkeling van hoogtechnologische producten op gebied van slapen. Met als doel je een perfecte nachtrust te bezorgen.

Wij laten je kennismaken met een uitgebreid aanbod hoofdkussens, elk met specifieke voordelen.

Elk merk biedt hoofdkussens met heel specifieke eigenschappen aan, waardoor je verzekerd bent van een topproduct dat je slaapkwaliteit zal verbeteren, en nek- en hoofdpijn aanzienlijk zal verlichten.

Wij maakten een selectie van de meest performante hoofdkussens. Wij helpen je dan ook graag met het kiezen van het voor jou best geschikte hoofdkussen. 

Tempur

Tempur is algemeen bekend als producent van traagschuimkussens. Tempur maakt ergonomische hoofdkussens maar ook klassieke hoofdkussens, allebei gevuld met traagschuim.

Silvana

Silvana startte ruim 35 jaar geleden met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. Het Silvana Support hoofdkussen gamma met ingebouwde neksteun werd toen ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en geldt nog steeds als een van de beste nekondersteunende kussens.

Revor

Ook Revor ontwikkelt al decennialang producten die de slaap bevorderen. Revor is vooral bekend om zijn latex kussens, voorgevormd of in klassieke vorm. Maar elk ontwikkeld met hun eigen focus. En met als doel om je nek en hoofd optimaal te ondersteunen.

Kauffmann

Het van oorsprong Oostenrijkse Kauffmann produceert sinds 1896 de meest verfijnde donsproducten. Zij bieden donskussens aan in verschillende hardheden en maten.

Paradies

Paradies is een Duitse firma, vooral gekend voor de optimale kwaliteit van zijn synthetische kussens. Het bedrijf is al 160 jaar bezig met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten.

Dormisette

Ook het Duitse Dormisette is een merk dat al meer dan 130 jaar aanwezig is in de markt van het slaapcomfort. Wij selecteerden hieruit specifieke kussens voor ruglijders.

Contact

Je kan ons steeds mailen [email protected] of tel. 09 220 63 30. Uiteraard kan je ook steeds terecht in onze winkel in Nazareth, Het Slaaphuis, Drapstraat 139.