Revor: nummer 1 in latex kussens

Voor kwaliteitsvolle kussens met latexvulling ben je bij Revor aan het juiste adres. Deze firma produceert diverse hoofdkussens voor alle slaaphoudingen. Vooral latex kussens behoren tot het aanbod. Deze kussens garanderen optimale ondersteuning en ultiem slaapgenot. Bekijk snel ons aanbod!

 

Revor: kussenproducent met een gouden droom

Revor is een Belgische producent van onder meer boxsprings, matrassen, lattenbodems en hoofdkussens. De naam van het bedrijf staat voor Rêve D’or ofwel gouden droom. De firma streeft dus naar de verwezenlijking van optimale nachtrust. Met meer dan 45 jaar ervaring is deze firma een betrouwbare fabrikant van ondersteunende hoofdkussens.

 

Revor: ruim aanbod aan latex kussens

Dankzij zijn connectie met Latexco, één van de grootste latexbedrijven in België, vind je bij Revor voornamelijk hoofdkussens met latexvulling. De kussens zijn beschikbaar in verschillende maten en diktes. Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen voor zachte of stevige ondersteuning. Ook dunne kussens voor buikslapers behoren tot het assortiment. Vooral de merknaam Innergetic is gekend om zijn uiterst aangename latex kussens. Hoofdkussens van latex bieden goede ondersteuning en soepel comfort.

 

Bestel je Revor kussen bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen vind je de meest uitgebreide collectie aan latex kussens van Revor. Kies voor het Royal kussen wanneer je graag wat extra steun ervaart, of ga voor het Classic kussen op halve dikte als je een buikslaper bent. Bestellen kan eenvoudig online via onze webshop. Heb je nog vragen of wens je graag wat extra informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je met plezier verder!