Orthopedisch kniekussen voor zijslapers

Ben je een zijslaper en heb je vaak pijn aan je knieën en rug tijdens en na het slapen? Met een orthopedisch kniekussen maak je een einde aan deze klachten. Dankzij dit kussen breng je jouw lichaam in een natuurlijke en gezonde houding, waardoor je pijn sterk afneemt en op termijn zelfs verdwijnt. Als je zwanger bent, vormt dit kussen eveneens de ideale ondersteuning. Benieuwd of dit kussen echt werkt? Ontdek dan snel het ergonomisch kniekussen van Een Goed Kussen!

 

De voordelen van een orthopedisch kniekussen

Een orthopedisch kniekussen kent massa’s voordelen. Dit kussen voor zijslapers steek je tussen je benen. Zo voorkom je dat je knieën voortdurend tegen elkaar aandrukken tijdens het slapen. Daardoor komt je wervelkolom in een neutrale houding terecht, met als gevolg dat de pijn in je knieën, heupen en rug drastisch vermindert. Dankzij gebruik van dit kniekussen breng je jezelf op eenvoudige wijze in een natuurlijke slaappositie en geniet je een betere en comfortabelere nachtrust. Het kussen bevordert eveneens je bloedsomloop en vitaliteit. Ook overdag pluk je de vruchten van het kniekussen. Doordat je ’s nachts dieper slaapt, heb je doorheen de dag immers meer energie. Tot slot kan je het kussen eenvoudig overal mee naartoe nemen.

 

Orthopedisch kniekussen tijdens zwangerschap

Bij zwangere vrouwen neemt de druk op heupen, benen en knieën steeds meer toe. Wat extra ondersteuning is dan erg welkom. Een orthopedisch kniekussen is uitermate geschikt als aanvullende steun. Dankzij zijn drukverlagende werking wordt het kniekussen vaak ervaren als een comfortabel zwangerschapskussen. Ook na een knie- of heupoperatie is een kniekussen ideaal om de pijn te verlichten.

 

Bestel je orthopedisch kniekussen bij Een Goed Kussen

Het orthopedisch kniekussen van Dormisette is zijn aankoop meer dan waard. Dit kussen is speciaal ontworpen voor zijslapers. Wanneer je dit kussen gebruikt, verdwijnen je knie-, rug- en heuppijn als sneeuw voor de zon. Graag wat extra informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je met plezier verder!

Geen producten gevonden...