Kussenvulling: latex, dons, synthetisch of traagschuim?

Of je een kussen wel of niet prettig vindt, hangt samen met de eigenschappen van het gebruikte materiaal. Een kussenvulling kan bestaan uit latex, dons, traagschuim of synthetisch materiaal. Al deze materialen beschikken over andere eigenschappen. Bij Een Goed Kussen vind je een ruime waaier aan kwaliteitsvolle hoofdkussens met diverse vullingen. Heb je last van allergieën? Neem dan een kijkje bij onze kussens met anti-allergische eigenschappen!

 

Iedere kussenvulling heeft specifieke eigenschappen

Heb je al gehoord van latex? Deze elastische en vormvaste kussenvulling biedt je nek de hele nacht door optimale ondersteuning. Doezel je graag weg in een hemels zacht kussen? Dan zijn donzen kussens echt iets voor jou. Ben je eerder praktisch ingesteld en op zoek naar een kussen dat je gemakkelijk kan onderhouden? Bekijk dan ons assortiment aan synthetische kussens! Heb je last van nekklachten en zoek je een kussen dat veel steun biedt? Dankzij de drukverlagende werking en het ergonomisch ontwerp van traagschuim kussens verdwijnen je nekklachten in een mum van tijd. Wie last heeft van allergieën of gevoelig is aan huisstofmijt, kan terecht bij ons aanbod aan anti-allergie kussens. Wij bieden voor ieder wat wils!

 

De ideale kussenvulling vind je bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen vind je tal van kwaliteitsvolle kussens, vervaardigd met verschillende materialen. Graag wat extra informatie per type kussenvulling? Blader dan rustig doorheen onze categorieën en ontdek de specifieke eigenschappen van ieder soort materiaal. Geraak je er niet helemaal aan uit welke vulling het beste bij je past? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons enthousiaste team helpt je met plezier bij het vinden van jouw ideale hoofdkussen!