Stevig hoofdkussen voor goede ondersteuning

Wanneer je groot van gestalte bent, geef je waarschijnlijk de voorkeur aan een stevig hoofdkussen. Ook wanneer je op een stevige matras slaapt, raden we je aan om te kiezen voor een steviger kussen. Kussens met sterke ondersteuning beperken zich niet tot één type materiaal, maar vind je terug bij verschillende kussenvullingen. Wij sommen het even voor je op!

 

Stevig hoofdkussen op basis van latex

Een latex kussen geeft doorgaans een goede en stevige ondersteuning, maar ook bij deze kussens kan je kiezen uit minder of meer stevigheid. Graag een stevig hoofdkussen? Dan raden we het Royal kussen aan. Het Innergetic kussen daarentegen biedt ook steun, maar voelt zachter aan. Dat komt doordat de gebruikte latexvulling verschillend is.

 

Stevig hoofdkussen op basis van traagschuim

Ook kussens op basis van traagschuim bieden stevige ondersteuning en helpen nekklachten voorkomen. Bekijk ons aanbod aan Tempur kussens voor kwalitatieve en stevige hoofdkussens. Zowel voorgevormde kussens als kussens met klassieke vorm zijn mogelijk.

 

Stevig hoofdkussen op basis van synthetisch materiaal

Synthetische kussens zijn meestal gevuld met vezelbolletjes. Afhankelijk van de soort en de hoeveelheid vezelbolletjes verkrijg je een meer of minder stevig hoofdkussen. Sommige synthetische kussens beschikken over de mogelijkheid om zelf de hoeveelheid bolletjes aan te passen.

 

Stevig hoofdkussen op basis van dons

Donskussens worden meestal gekozen omwille van hun zachte gevoel en kneedbaarheid. Ook kussens van dons bestaan echter in verschillende hardheden. Door de hoeveelheid veertjes in de binnenkamer van een driekamer donskussen te verhogen, krijg je een stevig hoofdkussen.

 

Bestel je stevig hoofdkussen bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen vind je verschillende stevige hoofdkussens. Blader rustig door ons aanbod en bestel eenvoudig online via onze webshop. Heb je nog vragen of wens je wat extra informatie? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen je graag verder!