Latex kussen: optimale ondersteuning

Ben jij op zoek naar een kussen dat de hele nacht door optimale ondersteuning biedt? Dan is een kussen op basis van latex precies wat je nodig hebt. Deze vulling kent niets dan voordelen en biedt je nek voortdurend de ondersteuning die hij nodig heeft. Blader door ons aanbod en selecteer het latex kussen dat bij je past!

 

Latex kussen: waaier aan voordelen!

Latex beschikt over een heleboel interessante eigenschappen. Dankzij zijn hoge mate van elasticiteit, stemt een latex kussen zich steeds af op de omtrekken van je nek en hoofd ongeacht de slaaphouding die je aanneemt. Daarnaast behouden deze kussens gedurende de hele nacht hun vorm. In tegenstelling tot een vulling van bijvoorbeeld veren of dons, kan een latex kern vulling zich tijdens het slapen niet verplaatsen. Daardoor behoudt het kussen zijn vorm en lig je niet plots op een te laag kussen. Latex is bovendien niet druk- of temperatuurgevoelig, wat bijdraagt aan zijn vormvastheid. Dankzij zijn schuimstructuur beschikt Latex ook over een goede ventilatie. Handig voor wie snel transpireert. Tot slot garandeert latex optimale hygiëne. Schimmels en bacteriën kunnen in latex namelijk niet overleven. Dat komt goed uit voor wie last heeft van allergieën.

 

Een latex kussen voor iedere slaper

Bij Een Goed Kussen vind je verschillende latex kussens voor ieder type slaper. Hou je van een zacht kussen? Dan is het Innergetic kussen van Revor iets voor jou. Dit kussen voelt zacht aan, maar biedt toch de juiste ondersteuning. Liever een stevig kussen? Bekijk dan ons Revor Royal kussen. Dankzij de scala aan verschillende hardheden, vind je sowieso een kussen dat comfortabel aanvoelt. Daarnaast bieden wij onze kussens ook in verschillende diktes aan. Zo verkopen we hogere kussens voor zijslapers en speciale kussens op halve dikte voor buikslapers.

 

Bestel je latex kussen bij Een Goed Kussen

Dankzij onze webshop kan je eenvoudig online bestellen. Selecteer het latex kussen van je dromen en geniet voortaan van een heerlijke nachtrust! Heb je nog vragen of wens je graag extra informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij wensen je alvast zoete dromen toe!