Anti-transpirerende kussenbeschermer SmartSleeve

Iedere nacht verliezen we gemiddeld zo’n 35 centiliter vocht. Dit vocht verdampt gedeeltelijk, maar een grote hoeveelheid verdampt niet en dringt door in het hoofdkussen. Dat vormt de ideale setting voor de vorming van schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Zeker wanneer je meer dan gemiddeld zweet, krijg je er snel last van. Gelukkig biedt SmartSleeve soelaas! Dankzij deze anti-transpirerende kussenbeschermer blijft je kussen voortaan proper en fris.

 

SmartSleeve: anti-transpirerende kussenbeschermer

De SmartSleeve kussenbeschermer beschikt over een ventilerende, thermoregelende en anti-allergische werking. Zo ben je verzekerd van optimale nachtrust. Dankzij een speciale 3D-structuur wordt een ventilerende laag rondom het kussen en onder je lichaam gevormd. Je hoofdkussen kan daardoor voortdurend luchten en op die manier kan er ook meer vocht verdampen. De luchtlaag zorgt bovendien dat de temperatuur van je lichaam over het volledige kussenoppervlak verspreid wordt. Daarnaast reageert de anti-transpirerende kussenbeschermer dankzij de toevoeging van een temperatuurgevoelige polymeer op de bereikte temperatuur van je kussen. Wordt je kussen warmer, dan zorgt het systeem ervoor dat er ook meer vocht verdampt. Zo slaap je steeds in een koele en droge omgeving. De behandeling met Purotex vermindert tot slot de hoeveelheid allergenen en huisstofmijt tot wel 93,7%.

 

Bestel je anti-transpirerende kussenbeschermer bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen vind je de anti-transpirerende kussenbeschermer SmartSleeve. Deze kussenbeschermer garandeert een droog kussen zonder vochtplekken en zonder schimmel- en bacterievorming. Ook van huisstofmijt heb je voortaan geen last meer dankzij de anti-allergische behandeling met Purotex! Bestellen kan eenvoudig online via onze webshop. Heb je nog vragen of wens je graag wat extra informatie? Contacteer ons dan gerust. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je met veel plezier verder!