Medium: tussen zacht en stevig kussen

Zowel stevige als zachte kussens zijn in staat voldoende steun te bieden. Geen paniek dus wanneer je nog niet weet welk type kussen het beste bij je past. De optimale stevigheid van een kussen hangt af van wat jij prettig en comfortabel vindt. Ben je een twijfelaar of liefhebber van de gulden middenweg? Dan kan je voor een medium kussen kiezen. De hardheid van dit kussen bevindt zich tussen die van een zacht en die van een stevig kussen.

 

Geen zacht of stevig kussen, maar iets daartussen?

Dé ideale stevigheid bestaat niet. Hoewel buik- en rugslapers vaak de voorkeur geven aan een zacht kussen en zijslapers doorgaans een stevig kussen verkiezen, bepaalt jouw persoonlijke voorkeur de optimale hardheid van jouw kussen. Belangrijk is wel dat je een kussen kiest dat over de juiste dikte beschikt. Een te hoog of te laag kussen zorgt namelijk voor extra druk op je nek en schouders, omdat je nek- en rugwervels dan niet in een mooie rechte lijn kunnen liggen.

 

Een Goed Kussen: zacht of stevig kussen en alles daartussen

Bij Een Goed Kussen vind je kussens in alle hardheden. Tot ons assortiment behoren zowel heerlijk zachte kussens om in weg te doezelen als harde kussens met vaste vorm. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid gamma aan medium kussens aan. Deze kussens met gemiddelde ondersteuning kennen uiteenlopende hardheden. Hun stevigheid schommelt tussen die van een zacht en een stevig kussen. Blader rustig door ons aanbod en bestel eenvoudig online via onze webshop. Zie je door de bomen het bos niet meer en wens je wat tips en advies? Contacteer ons dan gerust! Wij leveren je graag advies op maat en overlopen samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo ben je voortaan verzekerd van verkwikkende nachten!