3-kamer donskussens: zacht en ondersteunend

Een donskussen lijkt door zijn zachtheid en lichte gewicht vaak het ideale droomkussen. Maar is dat ook echt zo? Speciaal voor jou sommen we de vele voordelen even op. Bekijk ook zeker het speciale aanbod aan donzen kussens van Een Goed Kussen! Deze kussens bieden dankzij een ingenieus systeem zowel zachtheid als de nodige ondersteuning.

 

De voordelen van een donskussen

Dons kent een aantal interessante voordelen. Het is niet alleen een zacht en licht materiaal en daardoor ideaal voor mensen die erg drukgevoelig zijn, maar ook duurzaam. Een donskussen gaat doorgaans een aantal jaar mee. Daarnaast beschikt dons ook over een goed ventilatievermogen, waardoor het erg geschikt is voor mensen die veel zweten tijdens hun slaap. Een vulling van dons is echter niet vormvast. Deze kussens zijn dan ook vooral bedoeld voor wie heerlijk in zijn kussen wil wegzakken en niet zozeer op zoek is naar steun. Qua prijs zijn donzen kussens ongeveer gelijk aan latex en visco-elastische kussens. Soms is een kussen van dons zelfs goedkoper.

 

3-kamer donskussen: zacht én ondersteunend

Fan van dons, maar bang voor een tekort aan steun? Geen probleem! Bij Een Goed Kussen vind je verschillende 3-kamer donskussens van Edition 3c. Deze kussens combineren zachtheid met stevigheid. De kussens bestaan uit drie kamers waarvan twee buitenkamers gevuld zijn met witte dons en veertjes (90% dons en 10% veertjes) en één binnenkamer gevuld is met 100% witte veertjes. Dankzij de buitenkamers voelt het kussen heerlijk zacht aan, terwijl de binnenkamer het kussen van stevigheid en duurzaamheid voorziet. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hardheden, afhankelijk van het type slaper dat je bent.

 

Bestel je donskussen bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen bestel je eenvoudig online via onze webshop het kussen van je dromen. Ga voor één van onze 3-kamer donskussens en geniet van heerlijke zachtheid én ondersteuning. Liever nog meer steun? Bekijk dan ons aanbod aan latex kussens. Nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!