Silvana: slaapcomfort gegarandeerd

Op zoek naar een nieuw hoofdkussen van hoge kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij de kussens van Silvana! Deze Nederlandse producent van dekbedden en hoofdkussens is een belangrijke speler op de markt van het slaapcomfort. Bij Een Goed Kussen vind je diverse kussens van dit topmerk. Ook kinderkussens behoren tot het assortiment. Blader snel door ons aanbod!

 

Silvana Support: voordelig neksteunkussen

Silvana ontwikkelt en produceert reeds 35 jaar diverse hoofdkussens. Ook voor dekbedden en verschillende accessoires waaronder navullingen, neksteunen en slopen kan je bij dit bedrijf terecht. Het Support hoofdkussen kwam tot stand in 1983. Dankzij de ingebouwde neksteun bieden deze kussens optimale ondersteuning. Ook vandaag de dag is dit kussen nog steeds het meest effectieve neksteunkussen. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, afhankelijk van je slaaphouding en persoonlijke voorkeur.

 

Silvana: kwalitatieve hoofdkussens voor iedereen

Na de succesvolle introductie van de Silvana Support kussens, volgden al snel andere hoofdkussens, steeds met een specifiek voordeel. Ben jij iemand die veel zweet tijdens je slaap? Dan is het Pitsstop kussen precies wat je nodig hebt. Dit kussen werd speciaal ontwikkeld voor personen die veel transpireren. Op zoek naar een kinderkussen? Bekijk dan het Start hoofdkussen. Dankzij de aangepaste dikte kunnen zo ook de kleinste kinderen comfortabel slapen.

 

Bestel je Silvana kussen bij Een Goed Kussen

Bij Een Goed Kussen kan je terecht voor verschillende hoofdkussens van Silvana. Blader rustig door ons aanbod en bestel eenvoudig online via onze webshop. Graag wat extra informatie of op zoek naar degelijk advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij voorzien je graag van advies op maat!